Digitale open podium Culturele Zondagen

CZ Home 2 vierkant

Met de choreografie ‘Merci’ gechoreografeerd en uitgevoerd door Isis Geurts, mochten wij dit jaar mee doen aan het digitale open podium van Culturele Zondagen in Utrecht.

Voor diegene die niet bekend zijn met de Culturele Zondagen. De Culturele Zondagen is een evenement dat een aantal keer per jaar plaats in Utrecht. Elke keer rondom een specifiek thema. Voor deze zondagen wordt samenwerking met de Utrechtse culturele instellingen gezocht, maar vaak ook met maatschappelijke organisaties binnen en buiten Utrecht, het onderwijs, winkeliers en horeca.

Het is een initiatief van Leefbaar Utrecht gestart in 2001 als ‘tegenhanger’ van de koopzondagen. De bedoeling was het diverse Utrechtse cultuuraanbod gratis en laagdrempelig aan de inwoners van Utrecht aan te bieden. Sindsdien is Culturele Zondagen uitgegroeid tot een sterk, origineel en succesvol evenement, geliefd bij vele Utrechters.

Dit jaar, onder andere vanwege de corona pandemie, vond ‘CZ@Home: nu jij’ plaats. Een digitaal openpodium waar op zondag 19 juli Isis haar choreografie getoond werd.  

Isis vond het super leuk om op deze manier Stichting Dans+ te representeren. ‘Het is innovatief en inclusief’, aldus Isis. En hier kunnen wij het alleen maar mee eens zijn!

Deel via: