Kerstpakketten actie

christmas 3026685 640

Kerst is voor de meeste mensen een hele leuke en gezellige periode. Vaak met kerstpakketten en cadeautjes. Nu is het zo dat er in Nederland een grote groep niet mee doet aan deze gezelligheid omdat ze thuis zitten doordat ze chronisch ziek zijn. Voor deze groep zijn er geen kerstpakketten en zijn de kerstdagen vaak meer overleven dan echt gezellig. Om deze reden is Aniek van Ava meisjescoaching dit jaar weer speciaal voor deze groep een kerstpakketten actie gestart. Ze stelt voor ongeveer dertig mensen met een chronische ziekte in samenwerking met diverse bedrijven kerstpakketten samen. Zodat zij tijdens de kerstdagen iets hebben wat ze een blij gevoel geeft, wat ze het gevoel geeft ergens bij horen en dat ze ook mee doen in de maatschappij.

Ook Stichting Dans+ doet dit jaar mee met een voucher waarmee zij gratis een digitale dansles kunnen volgen. Deze danslessen zullen in januari georganiseerd worden. De danslessen zijn uiteraard toegankelijk voor mensen met een chronische ziekte. Hiermee bedoelen we dat we rekening houden met ieders kunnen, maar ook van ieders talent uitgaan en dat we vooral de nadruk leggen op heel veel dansplezier.

Zo dragen ook wij ons steentje bij aan een warm (en minder eenzaam) kerstgevoel voor diegene die in ons land met een chronische ziekte leven. Hiervoor willen we Aniek ook heel erg bedanken! Ze krijgt dit elk jaar toch mooi weer voor elkaar!

Deel via: