Wat betekent dans voor jou?

quote sander

Net na het uitbreken van de coronapandemie hebben wij deze vraag gesteld; ‘wat betekent dans voor jou?’.  We kregen heel veel reacties, in de vorm van quotes maar ook filmpjes!

We maakten er een overzicht van.

‘Dans is vrijheid, ontstressen, in het hier en nu zijn’,  Lieke Kops.

‘Dans helpt mij om te ademen, en om te gaan met de stilte in mijzelf, en om mij heen’,  Sonja Parmentier. 

Dans, is een manier om mij uit te leven, mezelf te verliezen en vervolgens ook weer te vinden’,  Sander Verbeek.

‘Dans, maakt mij blij',  Lotte, 6 jaar. Klik hier om naar haar filmpje te gaan (aanrader!)

‘Dans geeft mij de gevoelens van controle over – en genieten van – mijn lichaam terug’, Marit Tabak. Klik hier om naar haar filmpje te gaan (aanrader!)

'Dans, betekent voor mij verbondenheid. Met mijzelf, mijn gevoel, mijn lijf. Maar ook verbondenheid met andere mensen. En dat is zeker in deze tijd, heel waardevol', Annemarie Boggers. Klik hier om naar haar filmpje te gaan (aanrader!)

'Dans, geeft mij het gevoel dat elk vezeltje in mijn lichaam tot leven komt. Dat alles, van top tot teen, met elkaar verbonden is', Isis Geurts.  Klik hier om naar haar filmpje te gaan (aanrader!)

'Dans, geeft mij echt vrijheid. Vrijheid die ik anders maar moeilijk kan pakken. Door te dansen kan ik die toch pakken, en voel ik me veel vrijer dan wanneer ik me normaal voel. En dat maakt me dan gelukkig',  Tim Kroesbergen. Klik hier om naar zijn filmpje te gaan (aanrader!)

En wat betekent dans voor jou?

Deel via: