steun ons

Steun ons

Het is in Nederland nog niet normaal dat iedereen zo maar mee kan doen met dans, zeker niet als je te maken hebt met een beperking (van welke aard ook). Stichting Dans+ wil bereiken dat een kind met een prothese weet dat hij of zij gewoon op balletles kan en dat het niet gek is dat een hip hop dansworkshop op een reguliere middelbare school gegeven wordt door een dansdocent in een rolstoel. Dat een dansvoorstelling uitgevoerd kan worden door dansers met en zonder een beperking, dat zij daar een gelijkwaardig salaris voor ontvangen en dat deze dansvoorstelling door het Nederlandse publiek net zo goed ontvangen wordt als een dansvoorstelling van een bekend dansgezelschap.

Helpt u ons hierbij? Voor het behalen van onze kerndoelen hebben wij uw hulp hard nodig. Samen zorgen we voor verandering! 

Stichting Dans+ is een stichting zonder winstoogmerk waarbij het bestuur onbezoldigd haar taken vervult. Momenteel bieden wij vrijwilligers-functies. Onze jaarcijfers zijn aan het einde van het boekjaar in te zien op de website. Wilt u onze statuten inzien? Of wilt u met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Stichting Dans+ is een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). 

Doneren

Hieronder kunt u direct doneren. Of u kunt handmatig een donatie overmaken: Stichting Dans+, NL34INGB0009618025. Dank u wel!

Doneer € 25,- Doneer € 50,- Doneer € 100,- Doneer ander bedrag